Routebeschrijving

ZO BEREIKT U DE HUISARTSEN KRING HAAGLANDEN

Met de auto 
Vanuit de richting Utrecht/Rotterdam
Komende vanaf de A12, aan het einde de Utrechtse Baan geheten, slaat u linksaf de Zuid-Holland-laan op. Aan het einde hiervan rechtsaf, de Koningskade die vervolgens overgaat in de Raamweg. Deze weg vervolgen en vervolgens onder het viaduct door en direct rechtsaf. Deze weg almaar volgen, aan uw rechterhand passeert u achtereenvolgens Madurodam, het Congresgebouw, het Omniversum en tenslotte het Gemeentemuseum. U bent nu reeds op de President Kennedylaan. Een straat voorbij het Gemeentemuseum slaat u wederom rechtsaf, de Aert van der Goesstraat. Ons kantoor bevindt zich direct aan uw linkerzijde. 

Vanuit de richting Amsterdam/Leiden 
Komende vanaf de A44, die overgaat in de Rijksstraatweg volgt u deze laatste tot aan het einde, alwaar u rechtsaf de Koningskade op gaat die vervolgens overgaat in de Raamweg. 
Zie voor verdere beschrijving hierboven.

Parkeergelegenheid 
In de straten rondom de Huisartsen Kring Haaglanden geldt een zone van betaald parkeren van 13.00 – 00.00 uur. In de straten aan de overzijde van de President Kennedylaan kunt u vrij parkeren tot 18.00 uur, waaronder in de navolgende straten:

  • Conradkade
  • Verhulstplein
  • Tweede Sweelinckstraat
  • Valeriusstraat
  • Stadhoudersplantsoen

Let op: vanaf de Lubeckstraat geldt in de Valeriusstraat een zone van betaald parkeren van 09.00 – 24.00 uur

Met het openbaar vervoer
Bus: lijn 24  en lijn 21, uitstappen halte Aert van der Goesstraat/Cornelis de Wittlaan. 
Tram: lijn 17, uitstappen Gemeentemuseum en lijn 11, uitstappen halte Houtrust.

Telefonisch  
De Huisartsen Kring Haaglanden is op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op het centrale nummer (070) 302.98.22, fax (070) 358.45.29 en e-mail info@kringhaaglanden.nl 
Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met de desbetreffende medewerker.

Webdesign & Content Management Systeem door De Webmakers