Wat biedt de HKH?

De Stichting Huisartsen Ondersteuning Praktijkorganisatie (SHOP), onderdeel van de Huisartsen Kring Haaglanden (HKH), ondersteunt sinds 2011 huisartsen in de regio Haaglanden bij het bieden van GGZ zorg. SHOP onderschrijft de principes van de nieuwe GGZ met daarin een centrale rol voor de huisarts en zet zich op vele manieren in om dat doel te bereiken.

Sinds 2011 hebben ± 100 huisartspraktijken een contract met SHOP afgesloten voor de levering van POH-GGZ. Aanvankelijk werden de POH GGZ gedetacheerd vanuit Indigo en GGZ-Haagstreek. In 2014 is SHOP begonnen met het zelf in dienst nemen van POH-GGZ, onder andere om een betere grip op de aansturing te krijgen. Momenteel zijn ± 30 POH-GGZ bij SHOP werkzaam.

Heeft u zelf al een POH GGZ in dienst en bent u op zoek naar een aanbod aan deskundigheidsbevordering? SHOP biedt een uitgebreid aanbod aan scholing en intervisie, speciaal voor de POH GGZ.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van SHOP: www.shop-pohggz.nl

Graag komen we bij en uw collega’s langs om e.e.a. toe te lichten en u “op maat” te kunnen adviseren. U kunt hiertoe contact opnemen met SHOP via: shop@kringhaaglanden.nl

 

 

 

Webdesign & Content Management Systeem door De Webmakers